15 Temmuz Milli İrade ( Vali Göbeği) Parkında gerçekleşen programa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcıları Emre Yüksel,Timur Şaşmaz,Ömer Şanlı ve Lütfü Nebioğlu ile MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,MHP MYK Üyesi Serdar Soydan,MHP Hatay İl Başkanı. Murat Adal,MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut,Kaçep İl Başkanı Dilek Demirdöven, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül,Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Türk Eğitim-Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solgun,Türkiye Kamu-sen Hatay İl Başkanı Hayri Şahin, TÜRKAV Antakya Şube Başkanı Mehmet Delioğlu,Türk Hukuk Enstitüsü Hatay İl Başkanı Mehmet Bilgili,HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz,Ülkü Ocakları İlçe Başkanları,MHP İlçe Başkanları,Ülkücüler ve Asenalar katıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda Genel Merkez sanatçıları İlyas Öztürk, Atilla Yılmaz ve Ali Kınık seslendirdikleri eserler ile alanı dolduran ülkücülere unutulmaz bir müzik ziyafeti çektiler.Ellerinde Türk Bayrakları ve Bozkurt işaretleri ile sanatçılara konser boyunca eşlik eden ülkücüler attıkları sloganlar ile 15 Temmuz Milli İrade Parkını inlettiler.

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner :" Sayın Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılarım,Sayın MHP MYK üyem, Sayın MHP İl Başkanım,Sayın MHP Hatay ve Tokat Milletvekillerim,Değerli Kaçep İl ve ilçe başkanlarım,Sayın MHP İlçe başkanlarım,Birbirinden Değerli Belediye Başkanlarım,Türkiye Kamu-sen İl başkanım ve bağlı sendika başkanlarım,Türkav İlçe Başkanlarım, kıymetli misafirler Cumhuriyetimizin güzide şehri Medeniyetler beşiği Serhatlar ve Serdarlar diyarı Hatay ilimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. ''Adım Adım 2023 İstiklal için Birlik İstikbal için Dirlik'' adlı toyumuz da siz değerli misafirlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Sizleri cenab ı Allah'ın en güzel selamı ile selamlıyorum ''Esselamun Aleyküm''

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin ''çocuklarınızı Ülkü Ocaklarına gönderin!'' Çağrısını emir telakki ediyor.

Ve Hataylı Tüm hemşehrilerimize yineliyorum.Tüm genç kardeşlerimizi Ülkü Ocaklarına davet ediyorum.

2021-2022 Eğitim öğretim dönemi boyunca gayret gösterip emek harcayan başarılı yahut başarısız tüm öğrenci kardeşlerime Odak 2023 kurslarının ve Ülkü Ocakları Hatay İl başkanlığı olarak düzenleyeceğimiz içeriğinde sporsal,kültürel,sosyal ve ideolojik faaliyetlerin bulunduğu yaz kurslarının müjdesini vermekten mutluluk duyarım

Türk Dünyasının Bilge Lideri sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin; Bir batı dili bir doğu dili öğrenme talimatları doğrultusun da yaz kurslarımızı şekillendirdik batı ve doğu dillerinin olduğu yabancı dil kurslarına tüm gönüldaşlarımı davet ediyorum.

Şüphesiz ki Geleceğin Lider Türkiyesinin inşiası ancak Lider gençlerle gerçekleşebilir. ''Atanın öğüdü Evladın kararı'' mottosu ile daha yüksek sesle diyoruz ki ''Adım adım 2023 İstiklal için Birlik İstikbal için Dirlik!"dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel yaptığı konuşmasında :"Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın sizlere gönderdiği selamı ile konuşmama başlıyorum. Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen " Adım Adım 2023 İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik " gecesinde kıymetli Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Hatay'lı ülkücüler ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Gençlik, bir milletin en kıymetli hazinesidir. Genel Başkanımızın önderliğinde Ülkücü Türk Gençliğinin en güzel şekilde yetişmesi, kendini en iyi şekilde yetiştirmesi için gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışmaktayız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş 9 Işık doktrininde Ülkücü Türk Gençliğine ahlak, iman, şahsiyet sorumluluğu yüklerken, aynı zamanda ilimden, bilimden, teknikten ve endüstriden geri durmamamızı öğütlemiştir. Ülkü Ocakları Genel Merkez olarak biz de yüklendiğimiz mirası kalıcı eserler ve projelerle Türk Gençliğine aktarmak adına mücadele vermekteyiz.Bu akşamki muhteşem programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. "dedi.

Konuşmaların ardından Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner tarafından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'a iletilmek üzere özel hazırlanmış bir tablo Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel'e takdim edilirken muhteşem bir konser programına imza atan Genel Merkez sanatçıları İlyas Öztürk, Atilla Yılmaz ve Ali Kınık'a hediye ve plaket verildi.

Editör: Haber Merkezi