Antakya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 7. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali'nin açılış törenine Hatay Vali Yardımcısı Erhan Günay, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, Antakya Belediye Başkan Vekili Ömer Gürbüz, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen ve Rezzuk Ayoğlu, Ansam Kültür Derneği Başkanı Mehmet Oflazoğlu, Festival Genel Küratörü Fatma Elvin Öztürk, kıymetli sanatçılar ve çok sayıda misafir katıldı.

Antakya Belediyesi Başkan Vekili Ömer Gürbüz: " Belediyemiz ev sahipliğinde Ansam Kültür Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Orontes 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali'nde sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir mutluluk, hepiniz festivalimize hoş geldiniz.

Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz, yoğun programı nedeniyle aramızda katılamadı ancak hepinize selamı var. Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz sanatı, sanatçıyı ve sanatseverleri destekleme, sanatın şehrimizde gelişimine vesile olma ve bunu dünyaya tanıtma doğrultusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Bizler de bu yolda daha nice çalışmalar yapmayı temenni ediyoruz. Festivalimize katılan sanatçılarımıza, tüm misafirlerimize, basın mensuplarımıza ve emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum." dedi.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre festival, Antakya El Sanatları Müzesi ile Atatürk Caddesi'nde yer alan Mahfel Sosyal Tesislerinde halka açık ve ücretsiz olarak 15 - 22 Haziran 2022 tarihleri arasında devam edecek.

Editör: Haber Merkezi