Antakya Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, "Antakya'mızda sosyal belediyecilik kapsamında, kültürel etkinliklerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Birinci sınıf öğrencilerine özel oryantasyon şenlikleri de bunlardan biri. Özellikle çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliklerle, onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Kentimizde birlik ve beraberlik içinde yaşamanın yollarından biri de kültür sanat faaliyetleridir. Bizler de kültürel ve sosyal faaliyetlerimize verdiğimiz önem doğrultusunda düzenlediğimiz okul şenlikleriyle hemşehrilerimize ve çocuklarımızın okula alışmasına destek olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Etkinlikler kapsamında çocuklar birbirinden özel oyunlarla doyasıya eğlendi. Gün boyu süren şenliklerde çocuklar, eğlencenin keyfini yaşarken, aileleri de "Özellikle pandemi döneminde evlerde çok bunalan çocuklarımız bu etkinliklerle hem okula daha kolay adapte olurken hem de eğlencelerle doyasıya mutlu oldu. Çok güzel bir şenlik." diyerek etkinliği düzenleyen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz'a teşekkürlerini iletti.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklama şenliklerin tüm okulların birinci sınıflarında düzenlenmeye devam edeceği açıklandı.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi