Saray Caddesi'nde gerçekleşen açılışa Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, "Mağazamızın açılmasında emeği geçen AK Parti Hatay İl Başkanımıza, Sayın Valimize, İl Kültür Müdürlüğümüze Belediyemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Kandınlarmızın da kadınlar gününü tebrik ediyoruz." Dedi.

"ATIL DURUMDAYDI RESTORE ETTİK"

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ise kadınlar gününün önemine vurgu yaparak açılan mağazanın hayırlara vesile olmasını diledi. Yeşildal konuşmasında, "Şu an açılışını yaptığımız yer atıl durumdaydı, Milletvekillerimizin desteği ile bu yerin İl Kültür Müdürlüğü'ne devrini gerçekleştirdik. Valiliğimiz ve İl Müdürlüğümüzün çalışmaları ile restore edilmiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."ifadelerini kullandı.

"PANDEMİ DÖNEMİNDE RESTORE ETTİK"

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ise konuşmasında, "Pandemi döneminde binamızın restorasyonunu gerçekleştirdik. Burayı değerlendirme konusnda Antakya Belediyesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirdik ve Antakya El Sanatları Teşhir Mağazası Ve Turizm Danışma Ofisi'ni açmaya karar verdik." Dedi.

Editör: Haber Merkezi