Yayladağı'nın gelişmesi açısından Hatay yetkililerinin yanı sıra Türkiye'den de bir çok kurum ve kuruluşları ziyaret ederek ve Yayladağı'nda misafir ederek Yayladağı'nı tanıtmaya devam ediyor.

Ziyaretlerinde Yayladağı'nın gelişmesi noktasında bir çok proje ve gerekli yatırımları sağladı. Yayladağı'nın son projelerinden olan Karamağara Dalış turizminin geliştirilmesi ve Kadın Kooperatif ile birlikte geliştirilen Çilek Pestil Üretim Tesisi Projesi Yayladağının Mega projeleri oldu.


"KARAMAĞARA DENİZ TURİZMİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

Karamağara bölgesinde yapılan "Dalış ve Yat Turizminin Geliştirilmesi' projesi kapsamında yapılan yol genişletme çalışmaları sonrasında proje hızlı birşekilde yapılaşıyor.

"ÇİLEK PESTİL ÜRETİM TESİSİ PROJEMİZ HAYATA GEÇİYOR"
Yalçın, Yayladağı Kadın Kooperatifi'nin TKDK'ya sunmuş olduğu "Yayladağı Çilek Pestili Projesi" protokolünü imzalayarak, Yaklaşık 7 Milyon ₺ bütçeye sahip projenin hazırlıklarını bitirerek yakın zamanda temelinin atılma noktasına getirdi.

Her gittiği ziyaretlerde başta Başkant olmak üzere kurum kuruluş ve bakanlıklardan sürekli proje arayışlarında ve ilçe için gerekli destekleri sağlayarak bu güne kadar Yayladağı'na ivme kazandırdı. Genç ve dinamik yapısıyla yorulmak bilmeyen Yalçın Yayladağı için vazgeçilmez bir başkan konumuna geldi. Yayladağı halkı için bir büyük bir şans haline gelerek halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi